Werkgelegenheid InformatieWord Productmanager Mode

Word Product Manager in de mode, is dit de perfecte baan voor alle fans van de trend. Zo is de specificiteit van het product manager is de passie van de producten die zij verantwoordelijk zijn.

 

Vind een baan cuisiniste

De taak van cuisiniste is nieuw op het gebied van ambachtslieden, de term "keuken ontwerper" werd geboren in 1977 in het tijdschrift van de keuken ontwerpers, dus het is nog onbekend bij het ​​grote publiek toen hij biedt interessante perspectieven.

 

Moed om risico's te nemen

Er zijn veel risico's aan de aannemer voor de werknemer. Wanneer een werknemer is, bent u blootgesteld aan vele risico's: het bedrijf kan sluiten, reorganiseren, stellen een sociaal plan, neem een ​​richting die niet in overeenstemming met de doelstellingen van elke werknemer .. maar .. als je ondernemer, het risiconiveau is anders ....

 

Carrière met een sociale verhuurder, is het mogelijk?

Sociale verhuurders zijn bedrijven die sociale huisvesting in slagen om de vraag van een bevolking met een laag inkomen te voldoen. Deze zijn meestal organisaties waarvan de verplichtingen worden beheerst door artikel 441 en volgende van de bouwvoorschriften en huisvesting. Gebruikmakend van duizenden werknemers, wat zijn de mogelijke banen in een sociale verhuurder?

 

Focus op banen in rusthuizen

De directeur is het hoofd van een bejaardentehuis. Verantwoordelijk voor de goede werking van medische controle, boekhouding, werving en selectie van leveranciers, maar ook onder leiding van verpleegkundigen, artsen en personeel coördinatoren gespecialiseerd in social business.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 7