Zal hij een ondernemer in u?

Op zoek naar een baan? Stel je voor dat een leven waarin je vijf of zes loopbaan vijf of zes verschillende beroepen . Kijk ook eens naar deze vijf of zes carrières , een volledig zelfstandige, waar u uw ondernemersvaardigheden konden gebruiken . Degenen onder jullie die vezels ondernemerschap weten hoe de deugden van zelfstandig ondernemerschap zijn meerdere , maar de investering om tijdens de fase van de schepping en de lancering van een doos bieden kan meer dan een koel !

Zelfstandig ondernemerschap zit in de lift voor jaren. Jonge ondernemers neemt toe, vooral in het tijdperk van netwerk van netwerken . Sinds de explosie van het internet milieu in 2009 , het jaar 2010 ziet er veelbelovend uit voor jongeren die zich tot nieuwe technologieën. Deze nieuwe sector in de mode kunnen ze hun creativiteit , vermogen tot autonomie en responsiviteit oefenen. Op 18 , 20 , 21 tot 26 jaar en ouder , jongeren te creëren websites en bieden innovatieve diensten die voldoen aan de behoeften van de markt . Ze weten hangen met onbeschaamdheid en gebruikers en / of klanten te behouden . Banen te creëren , na het creëren van hun eigen huren ze andere jonge mensen zich aan het hoofd van de start - ups die investeerders aan te trekken . CEO , COO , managers strijden om plaatsen aan de top Internet nieuws boxen die in overvloed over de leeftijd van 27 jaar of minder en min of meer afgestudeerden. Het is veel " assistenten assistenten ' die gevonden kunnen worden in grote groepen waar senioren ( die het gewicht van anciënniteit ) leggen hun wetten en grenzen en motiveren van jongeren om op hun lauweren rusten . Tuurlijk, ze genieten van de voordelen van CE , vakantie , loonschalen etc. , maar om welke redenen?

Veel mensen zijn terughoudend om ondernemers en hebben nooit gedacht aan andere dan de status van werknemer alternatieven is een bevredigend "food" werk . Het moet gezegd worden dat de voordelen gevonden in grote groepen ontbreekt bij het maken van je eigen baan . Het creëren van een business applicatie in eerste instantie een vrij grote investering en een belangrijke motivatie : een levensstijl die meer jongeren die hun studie , die gebruikt worden om wat geld te verdienen vertrekken , veel werk , om deel te nemen in na hun passies , zonder angst voor crashen, en vragen veel vragen . Jongeren hebben veel meer energie te sparen om hun bedrijf te runnen en lenen zich voor verschillende posities , zijn ze onderworpen aan administratie , creativiteit , algemeen management of andere gebieden . Vaak optimistisch , ze weten niet alle potentiële valkuilen en zijn minder angstig . Wat gedurfde dosis nodig is om het bedrijf te runnen op de markt.

Maar ondernemerschap is niet het wondermiddel voor de werkloosheid en is niet aan iedereen gegeven . Waaronder een bijdrage vertrek ( tijd, energie , geld ) is vereist , evenals de steun van anderen ( familie, vrienden ) . Echter, voordat om u te overtuigen dat dit niet jouw kopje thee , controleren of u de kenmerken van een jonge ondernemer ... En erover nadenkt, de markt kan verdragen !

U vezel van een jonge ondernemer , wilt u of uw bedrijf hebt gemaakt , wil je in contact met een bedrijf in dezelfde sector of complementair zijn aan een nieuw project of info te krijgen : zie de Pro service op abcjobbeschaft Pro .