Netwerk: verborgen arbeidsmarkt!

Werkzoekenden kunnen profiteren van een betere en snellere integratie in de arbeidsmarkt advies: Bouw je eigen netwerk van kennis en contacten! Het principe werkt ook wonderen op de zijkant van jonge ondernemers en zelfs recruiters. Vergeet niet dat meer dan 80% van de posities worden ingevuld door contact of kennis, dat wil zeggen door middel van wat gewoonlijk een "netwerk" voor slechts 15% van de vacatures worden verspreid. Het belangrijk netwerk is het sneeuwbaleffect! Voor dat alle sectoren zijn goed te gebruiken: van mond tot mond, sociale sector, sponsoring of het maken van direct contact. De arbeidsmarkt is in feite een echte maffia, zij werkzoekenden en jonge ondernemers als de recruiters! Bewijs voor ...

Het netwerk van werkzoekenden / aannemers ...
In de huidige arbeidsmarkt , is er een "verborgen markt " overheersen. Of ouders, leerkrachten , oud- werkgevers of andere werknemers , iedereen om je heen is waarschijnlijk om u een naam te geven , naar voren je CV en circuleren uw toepassing in een omgeving van potentieel geïnteresseerden. Zij kunnen ook advies , informatie en meningen , u verwijst , of geeft u nieuwe ideeën . Ze zijn voor u een goudmijn onvermijdelijk.
U kunt gebruik maken van 3 gebieden :
" Sociale sector " Vrijwilligerswerk of deelnemen aan evenementen : dit is om betrokken te raken gratis in gemeenschap of gemeentelijke organisaties , kamers van koophandel of recreatie verenigingen . U kunt uw netwerk uit te breiden onder het genot van een coaching- structuur .
" Sponsoring " : wil je investeren in sponsorprojecten officieel aangeboden door professionele verenigingen . Dit is uw kans om te worden begeleid door een senior , hebben een smaak van het werk, beter bekend carriere profiel .
" Handdruk direct " op zoek naar mensen uit een sector of beroep dat u wilt vragen te stellen te voldoen , advies inwinnen . Deze mensen kennen de wereld in hun omgeving , kunt u namen van contacten geven . Er misschien zal hij een baan of project om de sleutel te hebben! ( Beschikbaar op abcjobbeschaft diensten : voor banen , "Job Talk" en jonge ondernemers " Pro Pro " onderzoekers )

Het netwerk van recruiters ... (bijvoorbeeld ter ondersteuning van ... )
Illustreren deze opmerkingen door een recent voorbeeld : Operation " mond tot mond " . Het principe was eenvoudig : een mentoring systeem in de plaats , zodat iedereen die een persoon die het functieprofiel zou weten , sponsoren door het sturen van zijn cv . Het bureau met succes gebruik maken van de goede oude netwerk -systeem biedt een I - Mac en bioscoopkaartjes om sponsors wiens CV had geresulteerd in werving. Meer dan 1400 CV zijn verzameld , en 14 nieuwe medewerkers hebben al onze teams geïntegreerd . Als dit niet het bewijs dat het werkt !

Terwijl de werkgelegenheid , ondernemers en onderzoekers recruiters nu niet uit te gaan zonder uw netwerk in uw zak!
QED ( Het was te worden aangetoond )