Carrière met een sociale verhuurder, is het mogelijk?

Sociale verhuurders zijn bedrijven die sociale huisvesting in slagen om de vraag van een bevolking met een laag inkomen te voldoen. Deze zijn meestal organisaties waarvan de verplichtingen worden beheerst door artikel 441 en volgende van de bouwvoorschriften en huisvesting. Gebruikmakend van duizenden werknemers, wat zijn de mogelijke banen in een sociale verhuurder?

Sociale verhuurders zijn gespecialiseerd in het verhuren van sociale woningen met alle mogelijke functies in dit gebied , zoals commerciële bedrijven, conciërge , vastgoed bedrijven, maar ook ondersteunt alle functies van een bedrijf . Naast de bouw en renovatie van hun woningbestand , sociale verhuurders zoals ICF Habitat specialist sociale woningbouw , ook te maken met de functies van woningen voor mensen die getroffen zijn door sociale huren of HLM . In het algemeen , sociale verhuurders beheren de toetreding eigenschappen gebouwd , gerenoveerd of gekocht voor personen met een inkomen niet hoger is dan de door afspraken met de Staat plafond , krachtens de artikelen 441 en CCH .
76.000 medewerkers worden geïdentificeerd heel Frankrijk op het gebied van sociale huur , met een gemiddelde 4.000 werven jaar . Activiteiten van huurder dienst en de bouw van sociale verhuurders zijn zeer uitgebreid in de volgende gebieden :

beheer
Marketing en zijn derivaten: het bedrijfsleven, innovatie, kwaliteit, veiligheid ...
Communicatie, financiën, accounting
Functionele afdelingen: personeelszaken, juridische posities, leveringen ...
Verkoop en sociale toegang HLM (sociale woningbouw)
Asset management en beheer van onroerend goed
De eigenaar project

Sociale verhuurders kunnen rijke ervaringen te leveren in carrière, maar die verschillen tussen de gemeenschappen en het milieu.