Moed om risico's te nemen

Er zijn veel risico's aan de aannemer voor de werknemer. Wanneer een werknemer is, bent u blootgesteld aan vele risico's: het bedrijf kan sluiten, reorganiseren, stellen een sociaal plan, neem een ​​richting die niet in overeenstemming met de doelstellingen van elke werknemer .. maar .. als je ondernemer, het risiconiveau is anders ....

... Niet alleen omdat er meer beslissingen "zonder netten" en om zo veel risico op fouten te nemen om te begaan, soms ernstige gevolgen, maar ook omdat het beschermende net rond de ondernemer prima. Voor financiering, moet de aannemer bieden vaak persoonlijke zekerheden, neemt hij het risico dat de aanwerving van personeel, nooit een garantie dat het bedrijf genoeg geld om ze te betalen of de medewerkers zullen worden aangeworven goed ... en dit zijn slechts enkele van de risico's die de aannemer neemt.
Hassan Hashem, geboren in Senegal, serial entrepreneur Frans-Libanese geeft ons zijn analyse van het probleem.
"Het risico is eenvoudig, het is de dagelijkse aannemer voor een reden: hij moet voortdurend beslissingen te maken. Aangezien er geen handleiding van de aannemer staan ​​de beslissingen en fouten te vermijden, moet de aannemer de juiste antwoorden bedenken en steek uw vingers voor het kiezen van de juiste keuzes. Hij weegt zo veel dat veel mensen vallen ondernemerschap na een paar jaar of leven nog steeds in zeer slechte noodzaak om beslissingen te nemen en lopen dus het risico permanent.
Dit is paradoxaal, omdat veel medewerkers droom om ondernemer juist omdat ze willen om betere beslissingen te nemen.
Er zijn niet minder dan de premie die wij vragen een ondernemer is de moed om beslissingen te nemen en daarmee permanent risico. Beslissingen die worden gemaakt zonder zekerheid, die vaak leiden tot kritiek en die soms niet goed zijn.
Normaal gesproken , door de jaren heen , de aannemer neemt ervaring en is meer visionair : bepaalde beslissingen , die overeenkomt met het geval , variërend van zelf . Het gewicht van bepaalde besluiten minder zwaar om te dragen .
Hoe dan ook , de aannemer die opereert in een voortdurend veranderende omgeving waarin wat waar was gisteren is niet per se vandaag. Zodat de vaardigheden van de ondernemer is de eerste risicoanalyse. Dit is ook voor een deel , wat voor loon soms krijgt de aannemer . Ondernemerschap is geen jackpot , ik neem nooit onnodige risico's , ik altijd de tijd nemen om te analyseren in detail de risico's en ik onnodige risico nooit nemen . Soms vertraagt ​​het project aanzienlijk , maar kan het aantal fouten drastisch verminderen en het aantal fouten afneemt , we hebben vertrouwen , hoe makkelijker het is om nieuwe risico's ... !