Vind een baan cuisiniste

De taak van cuisiniste is nieuw op het gebied van ambachtslieden, de term "keuken ontwerper" werd geboren in 1977 in het tijdschrift van de keuken ontwerpers, dus het is nog onbekend bij het ​​grote publiek toen hij biedt interessante perspectieven.

Presentatie van het bedrijfsleven
De definitie is volgens keuken ontwerper visitekaartje Pole Emploi een ambachtsman die maakt een aangepaste installatie van keukens volgende gestandaardiseerd volgens de verzoeken van de klant-normen
De job vereist vaardigheden als voorman en als sales manager.

Indien de aanvrager van toepassing zijn in een keuken ontwerper als Oskab of Aviva, moet het in staat zijn om een ​​kast bestuur toegekend met een keukenkast goedkope bedenken en te onderhandelen beter met de klant om een ​​passende keuken en smaken verkopen budgetten.
Hetzelfde geldt voor Ikea, Lapeyre, Cuisinella en alle belangrijke stakeholders.
Vaardigheden
Kerncompetenties dat de kandidaat voor cuisiniste moet zijn nauwkeurigheid, creativiteit, smaak, ontwerp, observatie, communicatie, verkoop, CRM en de weerstand tegen stress tijdens de installatie.
Opleiding
Er is geen training keuken Strikt genomen, maar effectief in deze business te zijn, moeten vaardigheden te combineren in de bouw en verkoop.

Hier adequate opleiding die kan worden aangevuld met een commerciële opleiding :
- CAP fabrikant timmerman timmerwerk , meubels en inrichting
- CAP timmerman installer
- CAP meubelmaker ,
- BT arrangement
- Bac pro technicus vervaardigen van hout en aanverwante materialen ; ambachten en ambachten; technicus timmerman - fitter ,
- Bac STI2D architectuur en bouw ,
- BTS opstelling van de architecturale omgeving
- BTS bouwsystemen , hout en habitat,
- BTS ontwikkeling en bouw hout

SNEC biedt training vendor - arrangeur keukens en badkamers toegankelijk voor het baccalaureaat niveau .
We mogen niet vergeten de keuken ontwerper software tool die gebruik zullen maken speciaal voor 3D-simulaties .
Evolutions
De keuken ontwerper heeft het recht om de positie van de keuken fitter en badkamer installateur of timmerman veranderen . Het kan ook het gevolg zijn van het werk voor zichzelf als een ambachtsman als hij in staat om zijn bedrijf te beheren.
In een teken van distributie, kan het evolueren als afdelingshoofd na een paar jaar ervaring.