Word Productmanager Mode

Word Product Manager in de mode, is dit de perfecte baan voor alle fans van de trend. Zo is de specificiteit van het product manager is de passie van de producten die zij verantwoordelijk zijn.

De belangrijkste taken van de product manager mode zijn verzameling ontwikkeling, ontwerp, marketing daarvan. In het echte dirigent, de product manager is op zoek naar de laatste trends in de markt te innoveren en bieden accessoires en kleding aangepast aan de behoeften van de doelgroep. Bovendien internationale concurrentie dwingt managers om de uitvoer van textiel te verbeteren en het imago van Frankrijk in het buitenland te ontwikkelen.

kansen
Functie Productmanager is aanwezig in alle samenlevingen verkoop van kleding . Bijvoorbeeld in de kleding merk Chevignon man zijn er reële mogelijkheden voor liefhebbers van herenkleding. Dice mogelijkheden zijn ook mogelijk in e - commerce groep als Atlas voor mannen , die een breed scala van kleding , zoals T - shirts of broeken mens mensen , in dit geval is het noodzakelijk om de doelstelling perfect kennen en begrijpen van de mechanische e - aanbiedingen handel. Inderdaad, de product manager grijpt steeds meer op het web. In termen van opleiding , worden de zetels gereserveerd voor jonge business school afgestudeerden met een specialisatie in management-modus . Het minimum is om de bac 5 niveau hebben , vloeiend in het Engels is evenals het hebben van kennis in nieuwe technologieën die essentieel zijn . Verantwoordelijkheden worden zorgvuldig gedoseerd . Voor het grootste deel , we beginnen als assistent-chef van het product , dan is een junior product manager , product manager en tenslotte .
Loonniveau
Vroege carrière beginnen we tussen € 25 000 en 35 000 bruto per jaar bruto € . Het salaris is schaalbaar tot meer dan € 5000 per maand na een paar jaar ervaring.