De restauratie trades

Dit is de sector die het meest op dit moment werft. De behoeften zijn enorm en veel bedrijven bieden de mogelijkheid van loopbaanontwikkeling is interessant. Volgens recente cijfers, de horeca - restaurants met 900.000 werknemers, is de 4e grootste particuliere werkgever. Het richt zich op verschillende niveaus van het onderwijs, van Kaapstad naar Bac 5. Er is ieder jaar een sterke vraag naar arbeid die nooit volledig tevreden. Bijna 60.000 aanwervingen per jaar zijn er in deze tijden van stijgende werkloosheid, de industrie opvalt.

Frankrijk is de toeristische en gastronomische toonaangevende bestemming in de wereld, met bijna 80 miljoen toeristen, Frankrijk is de eerste toeristische bestemming in de wereld. Een kans voor professionals in de horeca als het duurt om het huis en toeristen herstellen. Om aan de vraag te voldoen, is de industrie op zoek naar 60 000 nieuwe professionals, vooral in de horeca te werven. De sector maakt gebruik van verschillende profielen: laaggeschoolde banen open voor beginners, vooral voor hoogopgeleide gerenommeerde bedrijven of persoonlijke luxe, evenals afgestudeerden voor management functies en het management.
Beginners tot Bac 5, worden alle profielen doorzocht, met of zonder ervaring, dus het is mogelijk om in deze sector die grote kansen belooft. Volgens de statistieken, 15% van de posities zijn ongevuld, de professionals doen hun best om jonge mensen aan te trekken.
Trades zijn meerdere en horeca betrokken bij de opkomende markten, zoals het universum van de verkoop van keukenapparatuur met bedrijven als De Bovida die de catering professionals voor bijna een eeuw aanwezig. De dynamiek van de sector profiteert ook markten, zoals keukens, het bedrijf Oskab bijvoorbeeld verdeelt keuken meubels, werkbladen, keuken eilanden. Andere bedrijven genieten van de voordelen van de sector als Cuisinella, Hygena ... We kunnen het belang van de sector hotels en restaurants in Frankrijk te zien, het is een echte motor van de nationale economie met een totaal van ongeveer 2,4 % van het bbp en 10,2% van de markt voor diensten. Samengevat is dit een solide groeigebied voor de toekomstige activa.